IFRS® tanfolyam

 

 

5 érv, amiért az IFRS mérlegképes könyvelő szakmai képzés az egyik legjobb karrierbefektetés:

1. IFRS mérlegképes könyvelő bizonyítvány, amit sosem kell magyarázni
Biztos érték a munkaadó szemében, mert ők is tudják, hogy az IFRS mérlegképes könyvelő bizonyítvány mögött valóban hozzáértő munkatársat alkalmaznak.

2. 100% online, visszanézhető tanórák
Élő online óráink bármikor és bárhányszor visszanézhetők, így nem szükséges elhalasztanod programjaid az online előadások időpontjában. Az online előadások mellett videós tananyaggal, továbbá kérdés-válasszal segítik az oktatók a képzésben résztvevők felkészülését

3. Öt év tapasztalat távoktatásban
Távoktatási rendszer nem a COVID kényszere, jóval előtte, tudatosan, szakértők bevonásával történt a fejlesztés, amely fejlesztése azóta is folyamatos a résztvevői visszajelzések figyelembe vételével!

4. Országos modulzáróvizsga-szervezés
A képzés moduljaihoz kapcsolódó 1 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyek szervezése az alábbi városokban történik: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok.

5. 100%-os pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül

 

04115003 IFRS mérlegképes könyvelő szakmai képzés

TÁVOKTATÁS csomag

Akár 100% otthoni felkészülés
Akkor nézed meg az IFRS mérlegképes könyvelő távoktatási tananyagot, amikor időd engedi. Az önálló tanulással elsajátítható tananyagot élő online közvetítéses konzultációk egészítik ki. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthetsz a bizonyítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6. hónapig

Van kitől kérdezni
…hiszen az IFRS mérlegképes könyvelő képzés oktatói az online előadások között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Az oktatók automatikus értesítést kapnak a kérdéseidről, és 24-48 órán belül válaszolnak.

Az IFRS mérlegképes könyvelő képzés díja 149.900 Ft.
* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Vizsgadíjak
A modulzáró vizsga díja 10.000 Ft (az első vizsgán való részvétel kötelező). A képesítő vizsga díja az Akkreditált Vizsgaközpont hatásköre.

Részletfizetési lehetőség
A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választod a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 4*42.975 Ft (összesen 180.900 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

100% pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel, a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Kismama / kispapa kedvezmény
A gyermek születésétől 3 éves koráig 20% kedvezményt biztosítunk egyösszegű fizetés esetén a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Tanulj a legkorszerűbb és leghatékonyabb oktatási módszerrel!

 • A távoktatás nem csak a nevében az
 • Nem csak tankönyvet kapsz az otthoni felkészüléshez, hanem videófelvételekkel és folyamatos kérdezési lehetősséggel mindenben támogatunk, hogy sikeres vizsgát tehess
 • A nemzetközi számviteli ismeretek könnyebb,  élvezetesebb feldolgozásában a színek nagyon sokat segítenek majd. Minden egyes szín az IFRS szerinti pénzügyi kimutatás megfelelő sorához rendelhető, így ezzel szemlélettel a nemzetközi számviteli folyamatok egésze átláthatóbbá, rendszerezettebbé válik.

 

A képzés megkezdésének feltétele

A programba való becsatlakozás feltételei:

Iskolai előképzettség: érettségi

Szakmai előképzettség:

 • Vállalkozási mérlegképes könyvelő
 • Okleveles könyvvizsgáló
 • Regisztrált mérlegképes könyvelő

 

Felmentések

A modulzáró vizsga alól felmentést kap az, aki rendelkezik:

 • ACCA (Foundationlevel) – sikeresen befejezett vizsgákkal (a hivatalos okirat a Foundationlevel a következő kódú vizsgákat tartalmazza: AB, MA, FA, LW, PM, TX, FR, AA, FM),
 • DipIFR –befejezett és sikeres vizsgákkal,
 • IFRS minősítéssel rendelkező könyvvizsgálói végzettséggel.

Teljes felmentés esetén a tanfolyami díj 24.900 Ft és a felmentési eljárás díja 5.500 Ft, azaz a képzési díj egyösszegben 30.400 Ft, mely a felnőttképzési szerződés megkötését követően fizetendő.

A képesítő vizsga összes vizsgatevékenységének teljesítése felmentést kap az, aki rendelkezik

 • ACCA (Foundationlevel) – sikeresen befejezett vizsgákkal (a hivatalos okirat a Foundationlevel a következő kódú vizsgákat tartalmazza: AB, MA, FA, LW, PM, TX, FR, AA, FM),
 • DipIFR –befejezett és sikeres vizsgákkal,
 • IFRS minősítéssel rendelkező könyvvizsgálói végzettséggel.

 

Vizsgák
04115003 IFRS mérlegképes könyvelő szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés vizsgái

Programkövetelmény – modul tanulási eredmény mérése (“modulzáró vizsga“):

 • International Financial Reporting  Standards (IFRS)
 • Óraszám: 240
 • Mérés időtartama: 120 perc
 • Mérés módszere: írásbeli

Képesítő vizsga

A képzés elvégzését és a „modulzáró vizsga” eredményes teljesítését követően, a képzőintézmény által kiállított tanúsítvány birtokában az akkreditált vizsgaközpontokban képesítő vizsga tehető, melynek sikeres teljesítésével állam által elismert bizonyítványt állít ki a vizsgaközpont. 

Vizsgatevékenység: IFRS-ek szerinti pénzügyi kimutatás összeállítása, elemzése

 • Vizsga súlya: 70 %
 • Vizsga  időtartama: 180 perc
 • Vizsga formája: írásbeli
 • Sikeresség feltétele: 60%

Vizsgatevékenység: IFRS-ek elméleti szabályozása

 • Vizsga súlya: 30 %
 • Vizsga  időtartama: 40 perc (ebből 20 perc felkészülési idő)
 • Vizsga formája: projektfeladat
 • Sikeresség feltétele: 60%

A képesítő vizsga díja az akkreditált vizsgaközpont hatásköre

 

Tervezett ütemezés:

 • 10 hónapnyi online tudásanyag
 • Kontakt online konzultációs órák: 8 alkalom, szombatonként 8:30 – 14:00

 

 

Az IFRS mérlegképes könyvelő képzés együttműködő partnere a PENTA UNIÓ Zrt. (E/2020/000091)

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam oktatói:

Farkas Krisztina

Farkas Krisztina
a PENTA UNIÓ Zrt. IFRS mérlegképes könyvelő képzés szakmai felelőse

Nemzetközi és magyar multinacionális környezetben szerzett számviteli vezetői tapasztalataim után sodort az élet a tudásmegosztás, az élmény alapú tanulás világába. A színeket hívom segítségül a nemzetközi számviteli ismeretek könnyebb, átláthatóbb és élvezetes feldolgozásához.

 

Dobrovolni MátéDobrovolni Máté
okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó

Magyarországi és külföldi vállalatok számviteli területének irányításában, integrálásában vettem részt. Óráimon nagy hangsúlyt helyezek a példamegoldásra, mert ezeken keresztül lehet átadni a nemzetközi számviteli ismeretket

 

 


.